Podijelite čokoladu sa kolegom

Podijelite čokoladu sa kolegom

Sponzorski tekst
Teme:

Rijetko uspijevamo da odvojimo vrijeme za iskren razgovor sa svojim najbližima. Posvećujemo im se tek kad se pojavi neki problem.

Ono što još više zabrinjava je što toga često nismo ni svjesni. Sa kolegama provodimo svakodnevno najmanje osam sati što znači da smo upućeni na njih, htjeli mi to ili ne. Zato je bitno kakav odnos imamo sa njima, da li umijemo da ih saslušamo, pomognemo, budemo timski igrači. Od toga će zavisiti naše zadovoljstvo poslom, a samim tim i životom.

„Milka“ se prethodnih nedjelja trudila da na to podsjeti zaposlene u kompanijama širom Bosne i Hercegovine i to na najnježniji način – poklanjajući im čokolade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.