Podolski doživio saobraćajnu nesreću

Podolski doživio saobraćajnu nesreću

Napadač Koelna i njemačke reprezentacije, Lukas Podolski, danas je doživio saobraćajnu nesreću, u kojoj srećom nije bilo tragičnih posljedica.

Fudbaler Koelna se sudario sa automobilom u kojem je bila tročlana porodica, kada je krenuo prema trening centru svoje ekipe. U tom incidentu doživio je manju ozljedu rebara, dok su putnici iz drugog automobila također prošli sa minornim povredama.

"Hvala Bogu, nisam ozbiljnije povrijeđen i sve je u redu", kratko je prokomentarisao napadač Jarčeva.

Da stvar po Podolskog bude gora, u prošloj utakmici Bundeslige, protiv M'Gladbacha zadobio je ozljedu lista lijeve noge. Njegov tim je u toj utakmici poražen sa visokih 0:3, a to im je bio drugi uzastopni poraz u ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.