Podolski od ljeta u turskom velikanu?
Foto: EPA

Želi ga Galatasaray

Podolski od ljeta u turskom velikanu?

M. Šljivak

Agent njemačkog reprezentativca Lukasa Podolskog, Ali Pektas, priznao je kako bi njegov klijent od ljeta mogao pojačati ekipu Galatasaraya.

Podolski je još uvijek igrač Arsenala. U januaru je otišao na posudbu u Inter, gdje međutim igra jako loše, te mu vjerovatno neće biti ponuđen ugovor u italijanskom velikanu.

Nijemac bi karijeru mogao nastaviti u Turskoj i to u redovima velikana Galatasaraya. Priznao je to i njegov menadžer, Ali Pektas...

"Prošlog ljeta je mogao u Galatasaray, ali se transfer nije realizovao. Svašta se može dogoditi u budućnosti, pa i transfer u Tursku. On cijeni turski fudbal i želi igrati na visokom nivou", rekao je Pektas.

Podolski je od dolaska u Inter odigrao osam utakmica, ali još uvijek nije postigao gol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.