Podolski: Ozil je pravo pojačanje za nas

Njemačka veza u Arsenalu

Podolski: Ozil je pravo pojačanje za nas

Njemački reprezentativac Mesut Ozil za 42,5 miliona funti pojačao je Arsenal, što je posebno obradovalo povrijeđenog napadača Topnika i Ozilovog kolegu iz reprezentacije, Lukasa Podolskog.

“Poznajem Mesuta već dugo. Volim igrati sa njim, a mislim da i on voli sa mnom. Dopunjujemo se veoma dobro. Ovo je super transfer za nas. Arsenal je dobio fantatstičnog fudbalera, i mislim da je pravo pojačanje za naš stil igre,” izjavio je Podolski.

Arsene Wenger je tokom minulog prelaznog roka očajnički vapio za velikim imenom, a našao ga je posljednjeg dana. Topnici su novu sezonu dobro otvorili s izuzetkom mrlje na otvaranju Premiershipa odnosno poraza od Aston Ville.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije