Podolski: Sada je svaka utakmica bitna za nas

Nijemac se nakon četiri mjeseca vratio na teren

Podolski: Sada je svaka utakmica bitna za nas

Posljednja četiri mjeseca nisu bila baš najbolja za napadača Arsenala i reprezentativca Njemačke, Lukasa Podolskog. 

Podolski je sjajno ušao u novu sezonu, ali je onda uslijedila povreda u kvalifikacijama za Ligu prvaka protiv Fenerbahčea 27. augusta. Arsene Wenger je očekivao Nijemca na terenu za deset sedmica, ali se Podolski vratio tek u četvrtak na gostovanju kod West Hama. Za 25 minuta na terenu Podolski je upisao gol i asistenciju. 

"Bio sa povrijeđen jako dugo, četiri mjeseca. Nije bilo lako, ali drago mi je što sam opet na terenu. Kada ste odsutni tako dugo nije lako, svako jutro ustajete i idete na terapije, dok ostali treniraju vani," rekao je Podolski i dodao: 

"Sada je svaki susret bitan, svaka utakmica donosi tri boda. Mi smo na vrhu tabele i želimo tu ostati. Neće biti lako, jer je pet, ili šest timova na vrhu ove sezone, ali mi imamo snažnu ekipu i borit ćemo se," završio je Podolski. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.