Podrinje gostuje Tekstilcu

Prva liga RS

Podrinje gostuje Tekstilcu

M. Jakovljević

Ovosezonsko iznenađenje u Prvoj ligi Republike Srpske svakako je Podrinje iz Janje.

Tim koji nakon 20 odigranih kola zauzima sjajnu treću poziciju u prvenstvu pored obilja bivših premijerligaša, zaslužuje veliki respekt kod protivničkih tabora.

Da je tako, govori i činjenica da je tim iz Janje u prošlom kolu savladao Slaviju na gostovanju rezultatom 0:2, a sada se okreću meču sa Tekstilcem. U Derventu kako kažu, ne idu sa bijelom zastavom.

"Mi smo cilj ostvarili, a to je play-off. Ali, u Derventu ne idemo da se predamo već da uz kvalitetnu igru stignemo do novih bodova. Naša obaveza je da u svaku utakmicu ulazimo maksimalno angažovano, tako će biti i sada. Igrači trebaju da ispoštuju sve zadatke koje pred njih stavi trener Senad Hadžić", poručio je sekretar FK Podrinje, Muhamed Talović.

Meč između Tekstilca i Podrinja igra se sutra od 16 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti