Podrinju minimalac protiv Tekstilca

Prva liga RS

Podrinju minimalac protiv Tekstilca

D. Vejo

Fudbaleri Podrinja slavili su danas na svom terenu u 10. kolu Prve lige Republike Srpske protiv Tekstilca iz Dervente minimalnim rezultatom 1:0 (0:0).

Prvo poluvrijeme proteklo je u odmjeravanju snaga na obje strane. Tek po koji šut viđen je u prvih 45. minuta, mreže su mirovale.

Ipak, domaćin je odlučio da ide na sve ili ništa. Na radost publike u Janji, igrao se 48. minut, kada Vujić matira nemoćnog golmana Dervenćana te dovodi svoj tim u vodstvo, a na kraju će se ispostaviti da postavlja i konačan rezultat te donosi tri boda Podrinju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi