Podrška Špancu stiže iz cijelog svijeta
Ruben De la Red je igrao na EP prošle godine

Podrška De la Redu

Podrška Špancu stiže iz cijelog svijeta

Nakon intevjua koji je Ruben De la Red dao jučer za list  AS, povrijeđenom igraču Real Madrida stiže iz cijelog svijeta.

Njegov intevju na internet stranici ovog lista je pročitalo čak 92.000 ljudi, što je jedan od najčitanijih tekstova u historiji španskog internet novinarstva. 

Nakon izlaska intervjua podršku teško povrijeđenom igraču uputili su navijači iz cijelog svijeta, a prvi se javio mladić iz Paname. Uredništvo ovog lista kaže da nisu ni slutili na kakve će reakcije naići njegov intervju. 

Čak ni intervju sa Zlatanom Ibrahimovićem kad je stigao u Barcelonu nije imao više čitanja, što dovoljno govori o solidarnosti s Rubenom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.