Podržimo Zmajeve u Bukureštu!

Sa Centrotransom u Rumuniju

Podržimo Zmajeve u Bukureštu!

Sponzorski tekst

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine 3. juna će igrati do sada najvažniju utakmicu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Rumunije u Bukureštu.

Nakon pobjede nad Rumunima na Bilinom Polju izabranici selektora Safeta Sušića došli su u veoma dobru poziciju da izbore plasman na smotru najboljih evropskih selekcija, a da bi tri boda iz Zenice potvrdili potrebno je da ostanu neporaženi i u Rumuniji.

Centrotrans je za sve navijače Bosne i Hercegovine i ovoga puta pripremio program odlaska na gostovanje Zmajeva, kojima će i ovog puta biti itekako potrebna podrška sa tribina.

Po više nego pristupačnim cijenama Centrotrans je za navijače BiH obezbijedio dva programa putovanja u Bukurešt, autobusom i avionom.

PROGRAM PUTOVANJA (1)

1. DAN, ČETVRTAK (02.06.2011.) SARAJEVO – BEOGRAD - BUKUREŠT
Polazak sa dolaznih perona Autobuske stanice u Sarajevu u 19.00h. Vožnja luksuznim Centrotransovim autobusima na relaciji Sarajevo-Zenica-Bosanski Šamac-Beograd sa usputnim pauzama. Noćna vožnja.

2. DAN, PETAK (03.06.2011.) BUKUREŠT (UTAKMICA!!!)
Dolazak u Bukurešt oko podneva. Slobodno vrijeme za šetnju, razgledanje grada i druženje sa hiljadama bh navijača iz cijele BiH i Evrope, a potom odlazak na stadion Giuesti-Valentin Stanescu. Utakmica. Nakon utakmice, slijedi povratak prema Bosni i Hercegovini rutom: Pitešti (Piteşti) - Krajova (Craiova) - Drobeta Turnu Severin – Beograd – Sarajevo. Noćna vožnja.

3. DAN, SUBOTA (04.06.2010.) BUKUREŠT – BEOGRAD - BIH
Dolazak u BiH u poslijepodnevnim satima.

CIJENA: 165,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Prijevoz modernim Centrotransovim autobusima na relaciji Sarajevo-Bukurešt-Sarajevo,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu (16,00 KM)
- PZ osiguranje

PROGRAM PUTOVANJA (avion)

1.  DAN, ČETVRTAK (02.06.2011.) SARAJEVO - BUKUREŠT

Okupljanje putnika na Sarajevskom aerodromu u 06.30h. Polijetanje aviona na relaciji Sarajevo-Bukurešt u 08.00h sa dolaskom u Bukurešt u 10.10h. Slijedi transfer do hotela. Smještaj u hotel. Nakon kratkog odmora slijedi fakultativno razgledanje rumunske dvomilionske prijestonice: Trijumfalna kapija, Palata pravde, Palata Parlamenta (druga najveća građevina u svijetu), bivša Kraljevska palata (danas Muzej umjetnosti), Kraljevska zadužbina (danas centralna univerzitetska biblioteka), zdanje Senata, crkva Kreculesku (Cretzulescu)... Slobodno vrijeme za individualne programe. Noćenje.


2. DAN, PETAK (03.06.2011.) BUKUREŠT – DRAKULA TURA – BUKUREŠT (UTAKMICA!!!)

Nakon doručka slijedi fakultativni izlet do jezera Snagov, vožnja brodom do groba grofa Drakule. Nastavak vožnje do mjesta Sinaia i posjeta manastiru iz XVII vijeka, a zatim obilazak dvorca PELEŠ koji spada među najljepše dvorce Evrope. Ovaj dvorac je nekadašnja ljetna rezidencija Karola i Elizabete, prvog rumunskog kraljevskog para. Slobodno vrijeme. Povratak u Bukurešt. U dogovoreno vrijeme slijedi transfer do stadiona  Giuesti-Valentin Stanescu.Utakmica. Nakon utakmice slijedi povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN, SUBOTA (04.06.2010.) BUKUREŠT – SARAJEVO

Doručak. Slobodno vrijeme do polaska na aerodrom. Let za Sarajevo u 14.00h, sa dolaskom u 14.10h.

CIJENA: 865,00 KM

U cijenu je uključeno:
- Avio prijevoz direktnim charter letom na relaciji Sarajevo-Bukurešt-Sarajevo,
- Smještaj u ½ sobi u hotelu 4* u Bukureštu na bazi 2 noćenja sa doručkom,
- Usluge pratioca grupe i kompletna organizacija putovanja

U cijenu nije uključeno:
- Ulaznica na utakmicu (16,00 KM)
- PZ osiguranje (6,00 KM)
- Aerodromske takse (150,00 KM)
- Doplata za 1/1 sobu (95,00 KM)

NAPOMENA: U slučaju da se zbog suspenzije ne bude igrala utakmica, Centrotrans će svim kupcima vratiti novac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.