Podstrek za kvalifikacije

Haris Medunjanin, atmosfera na nivou

Podstrek za kvalifikacije

Haris Medunjanin je uz Asmira Begovića i Ermina Zeca fudbaler sa najkraćim stažom u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Vezista španskog Valladolida, bez obzira na nešto kraći staž, oduševljen je pozitivnom atmosferom koja već duže vrijeme vlada u bh. taboru.

"Atmosfera nam je zaista na jednom vrlo visokom nivou. To je jako bitno za svaku ekipu i može mnogo značiti na terenu. Večeras igramo protiv dobrog protivnika, pokrivenog na svim pozicijama i mislim da će nam ovaj susret biti od velikog značaja. Naravno, nadam se pobjedi, koja bi bila dobar predznak uoči početka kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo", rekao je Haris Medunjanin.

Medunjanin je do sada ubilježio jedan nastup u nacionalnom dresu Bosne i Hercegovine. Debitovao je u revanš susretu sa selekcijom Portugala, u okviru baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južn oj Africi.

Vezista Valladolida nije zadovoljan statusom u španskom klubu i najvjerovatnije će na ljeto pokušati naći novu sredinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.