Podunavac: Bili smo bolji od Orašja, ali...

Veznjak Podgrmeča nakon remija s Orašjem

Podunavac: Bili smo bolji od Orašja, ali...

Nakon jučerašnjeg remija sa Orašjem (1:1), ekipa Podgrmeča došla je u tešku situaciju na prvenstvenoj tabeli Prve lige FBiH.

Iako su u taboru Podgrmeča najavljivali pobjedu, na kraju su gosti iz Orašja otišli kući sa jednim bodom koji je učvrstio njihovu poziciju na sredini tabele. 

„Nažalost, nismo uspjeli savladati Orašje, iako smo bili svjesni važnosti te utakmice. Bili smo bolji protivnik, imali smo svoje šanse, ali jednostavno lopta nije htjela u gol“, kazao je za SportSport.ba veznjak Podgrmeča Anel Podunavac. 

U narednom kolu Sanjani će bodove spasa tražiti u Mostaru kod Branitelja, gdje prema riječima Podunavca neće otputovati sa bijelom zastavicom. 

„Pokušat ćemo u Mostaru iznenaditi Branitelj, iako ćemo igrati bez dva standardna igrača. Jedno je sigurno, a to je da nećemo ići s bijelom zastavom“, dodao je na kraju Podunavac, koji vjeruje da će Podgrmeč i naredne sezone igrati u Prvoj ligi FBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.