Podunavac: Budućnosti respekt, nama bodovi

Podunavac: Budućnosti respekt, nama bodovi

Na tabeli Prve lige Federacije BiH čak šest ekipa koje se bore za očuvanje prvoligaškog statusa imaju po 36 bodova, a dosta neizvjesnosti ponudit će meč između Podgrmeča i Budućnosti. 

Za izabranike Benjamina Ključanina ovo je ujedno i utakmica sezone, jer svaki rezultat osim pobjede značio bi pakovanje kofera za niži rang natjecanja.

„Danas nas očekuje jako teška utakmica protiv Budućnosti, jer ako ne pobijedimo znamo šta nas očekuje. Budućnost mnogo respektujemo, a ne zaboravljamo da u svojim redovima imaju i najboljeg strijelca, ali vjerujem da će danas bodovi ipak ostati u Sanskom Mostu. Proteklih dana maksimalno smo se spremali i pružit ćemo svoj maksimum“, kazao je za SportSport.ba veznjak Podgrmeča Anel Podunavac. 

Utakmica je na rasporedu s početkom u 17:30 sati, a glavni arbitar meča je Adnan Grabus iz Travnika. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.