Pogledajte koliko će Ronaldo zarađivati u Juventusu!

Nevjerovatan ugovor

Pogledajte koliko će Ronaldo zarađivati u Juventusu!

Endin Čaušević

Real Madrid potvrdio je danas da će Cristiano Ronaldo nakon devet godina napustiti ovaj klub i potpisati za Juventus.

Ronaldo se oglasio porukom za navijače Real Madrid i poručio da je jednostavno shvatio da je vrijeme za novi izazov u njegovoj karijere, ali da će kraljevski klub uvijek ostati u njegovom srcu. Juventus bi za Ronalda trebao platiti oko 120 miliona eura, a Portugalac će prema svemu sudeći potpisati saradnju na četiri sezone.

Prema pisanju italijanskih medija Ronaldo će u novom klubu godišnje zarađivati čak 30 miliona eura što je mjesecima pokušao dobiti u Realu. Naravno, neko se odmah potrudio za izračuna u sekundu koliko će Ronaldo zarađivati u svom novom klubu.

Naime, prema ugovoru od 30 miliona eura po sezoni Ronaldo će za jednu sekundu zaraditi 0,95 eura, za minutu 57,23 eura, za sat 82,417 eura, za sedmicu 576,923 eura i mjesečno će to biti 2,5 miliona eura. Zaista ugovor koji ostavlja bez teksta.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Nemate pojma, pa jesmo li mi tukci? Za minutu 57 eura a za sat 82417 eura. 57x60 je 3420 eura za sat a ne 82417. Eee sad 3420x24, to je vjerovatno dnevno 82417eura. Eeeeee ovaj svijet je otisao davno u kurac. Kako bi ja uveo limit na zarade za ove precijejenjene smradove. Najveci istrazivaci, inzenjeri, naucnici, doktori itd, ne zarade za cijeli zivot koliko ovi "umjetnici s loptom" za par mjeseci. Odredio bi ja vama platu maximalnu mjesecnu od 50000 eura maximum a ne ove cifre. Pa ako ti je malo ti idi na mjesalicu il na njivu u pm, ovo je bezobrazluk.
30 4
dzennxz
Bukvalno udahnes i imas dvije marke za dopune..
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi