Pogledajte kome i koliko duguje NK Čelik

Prijeti im izbacivanje iz lige

Pogledajte kome i koliko duguje NK Čelik

Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH donijela je odluku da današnji susret između Željezničara i Čelika neće biti odigran, a razlog su dugovanja zeničkog kluba.

Zeničani su imali rok do prošlog petka da izmire dugovanja ali ga nisu ispoštovali.

U toj Odluci koju je donijela Disciplinska komisija navodi se da je NK Čelik dužan isplatiti dugovanja prema sljedećim sadašnjim i bivšim uposlenicima i to:

- Treneru Asimu Hrnjiću - 4,322,00 KM

- Fudbaleru Aleksandru Majdancu - 6,800,00 KM

- Bivšem fudbaleru Tariku Adiloviću - 25,000,00 KM

- Bivšem fudbaleru Tinu Karamatiću - 10,000,00 KM

- Nogometnom klubu 'Vitez' iz Viteza za nogometaša Vedrana Vrhovca - 30,000,00 KM

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ukoliko zenički klub ne izmiri pomenuta dugovanja do sljedećeg petka bit će izbačen iz svih takmičarskih utakmica kada je u pitanju sezona 2019/20.

Podsjetimo, prvobitni rok je bio do prošlog petka, pa do brifinga pred današnju utakmicu. Klub to nije ispoštovao pa je meč protiv Željezničara odgođen i registrovan službenim rezultatom 3:0 za Plave.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hordass
Ja konto bit ce sad milioni,a ono ni 100.000KM...
18 2
Ende
Zbog manje od 50 000 km zelji 3-0 bez borbe, umora, kartona... hahhahahhahaha
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi