Sjajna podrška za obje ekipe

Pogledajte navijačku atmosferu iz Banjaluke

Fudbaleri Sarajeva jučer su savladali Borac (0:1) na gostujućem terenu u okviru 23. kola Premijer lige BiH.

Iako su crveno-plavi poraženi na Gradskom stadionu od ekipe Sarajeva, "Lešinari" ni u jednom momentu nisu prestajali sa bodrenjem voljenog tima. Tokom svih 90 minuta igre sa Istoka stizala je snažna podrška, a banjalučki navijači po ko zna koji put bili su 12. igrač Borca.

Sa druge strane, i gosti su imali podršku svojih navijača. "Horde Zla" znale su na pravi način da podrže svoj tim, te su na kraju imali dosta razloga za slavlje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Atmosferu sa jučerašnje utakmice možete pogledati u našem video prilogu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi