Pogledajte sve golove drugog kola Premijer lige

Pogledajte golove 2. kola m:tel Premijer lige

Pogledajte sve golove drugog kola Premijer lige

S. Bošković

U protekla dva dana odigrano je drugo kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Na šest odigranih mečeva postignuto je 14 golova, gol manje nego što je postignut u prvom kolu. 

Najviše golova viđeno je na susretu između Mladosti i Sarajeva, gdje su pala četiri gola. Konačan rezultat glasio je 2:2. Tri gola viđena su na Otoci gdje je Široki Brijeg s 2:1 savladao Olimpik, 

Po dva gola viđena su u Mostaru, Banjaluci i Bijeljini. Konačan rezultat na svim ovim mečevima glasio je 2:0. Velež je tako u mostarskom derbiju savladao Zrinjski, Željezničar je do tri boda stigao protiv Radnika, a drugu domaću ovosezonsku pobjedu opisao je Borac protiv Slobode. 

Samo jedan gol viđen je u Tuzlu, gdje je domaćin Tuzla City s 1:0 golom Ramića u 90. minuti savladala Krupu. Tim golom Ramić je donio svom timu tri boda, ali i pobrinuo se da na svim terenima bude postignut makar jedan gol. 

U video ispod, u režiji kamera Arene Sport, možete pogledati sve postignute golove: 

[facebook]https://www.facebook.com/SportSportPLBIH/videos/299094038029330/[/facebook]

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FighterIXI
Pa gdje su oni penali za Sarajevo i onaj spektakularno primljen gol iz slobodnjaka?
1 1
Ismirko
ne znam ko pravi ovakve snimke golova,uglovi nikakve veze s vezom :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi