Pogledajte veliko slavlje igrača i navijača FK Velež

Rođeni poveli na Bilinom polju

Pogledajte veliko slavlje igrača i navijača FK Velež

Današnji program 14. kola Premijer lige BiH donio je, između ostalog, duel Čelika i Veleža.

U prvom dijelu sezone Zeničani su slavili u Mostaru rezultatom 2:1, pa stoga gostima danas nije nedostajalo motiva i od prve minute postavili su se hrabro i odlučno da osvoje puni plijen.

Imali su Dudićevi izabranici mnoštvo šansi u prvom poluvremenu, a do pogotka došli su tek u 51. minuti kada je Pavlovića matirao Zeljković.

Nastalo je, naravno, veliko slavlje među fudbalerima, ali i navijačima kojih je više od stotinu došlo da s tribina pruži podršku Veležu.

"Ti si naša ljubav jedina...", odzvanjalo je Bilinim poljem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pogledajte...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bugx
smradovi zenicki.... vi ili sloboda letite iz lige, šteta što ne možete oboje, svakako su vam i dresovi isti...
5 0
nisamanoniman
****m te zenico
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi