Pogodak Vranješa u trijumfu Vojvodine nad Honvedom

Pogodak Vranješa u trijumfu Vojvodine nad Honvedom

Adnan Beganović

U prvom susretu 2. pretkola Evropske lige fudbaleri Vojvodine su u Novom Sadu s 2:0 savladali Honved, a jedan pogodak postigao je i bosanskohercegovački internacionalac Stojan Vranješ.

Do dosta dobro rezultata stigli su fudbaleri Vojvodine, koji su od 21. minute igrali s igračem manje jer je isključen Nastić.

Dva minuta prije toga domaće je do prednosti doveo Trajković, a nakon što su ostali s igračem manje, fudbaleri Vojvodine su se više orijentisali na čuvanje svog gola, te su Mađare pokušavali ugroziti iz kontranapada.

Takva igra isplatila im se u 71. minuti kada je s bije tačke za konačnih 2:0 pogodio Vranješ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.