Pojačao se FK Borac

Boban Georgiev stigao u Banja Luku

Pojačao se FK Borac · Zvanično

M. Šljivak

FK Borac od danas je jači za još jednog internacionalca.

Novi član banjalučkog tima postao je makedonski fudbaler Boban Georgiev, 23-godišnji fudbaler koji igra na krilnim pozicijama.

Georgiev je danas prošao ljekarske preglede i potpisao je ugovor sa Borcem do ljeta naredne godine i bit će dodatna opcija za Vladu Jagodića u ostatku sezone.

Protekle sezone Georgiev je igrao za Radnik iz Surdulice u Srbiji, a ranije je nosio dres Sileksa i Bregalnice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Georgiev je u prošlosti igrao i za omladinske selekcije Sjeverne Makednije.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cim je iz Makedonske lige onda se zna kakavo je to pojacanje, kada on niie mogao naci bolji klub u Evropi onda se zna koliko on vredi. Sta je dobio za potpis ugovora ovaj Makedonac bas se pitam.
0 0
kaskada24
Evo ga Vlado Jagodić vs Vlado Georgiev
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi