Poklepović: Gol Tomasova ostavlja nadu

Nakon poraza u Bukureštu

Poklepović: Gol Tomasova ostavlja nadu

Edmir Škorić

Stanko Poklepović, trener splitskog Hajduka, nezadovoljan je, dakako, rezultatom njegove momčadi nakon poraza u Bukureštu od Dinama (1:3). No, popularnog Špacu brine i loša igra.

Sinoć je Hajduk u Bukureštu, na susretu trećeg pretkola Europske lige, poražen od Dinama s rezultatom 1:3. "Bili" su razočarali, te su u teškoj poziciji pred uzvrat na Poljudu.

"Utakmica je svakao mogla završiti drukčijim rezultatom. Imamo šanse za prolaz, bit će teško jer je ovaj Dinamo jako dobra momčad, ali ne gubimo nadu", kazao je Poklepović, dodavši:

"Otraga smo stajali preširoko, naprijed bili nekoordinirani, dosta smo olako gubili lopte, stajali daleko od igrača. Odigrali smo baš suprotno dogovoru. Oni su to koristili kratkim pasovima, u čemu smo stvarno jaki, međutim pogodak Tomasova nam ostavlja nadu."

"Zagrebački Dinamo ima kompleks od nas, imat će i ovaj. Jako sam sretan napadačkim učinkom svoje momčadi, no u odbrani smo bili pomalo nesigurni. Očekivao sam Hajdukovu taktiku sa četiri igrača u obrani i to me jako iznenadilo. Još ništa nije riješeno, da nismo primili pogodak rekao bi da je naš prolaz osiguran. U Splitu se nećemo braniti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.