Poklepović: Igračima nemam šta prigovoriti

Hajduk poražen u Atini

Poklepović: Igračima nemam šta prigovoriti

Edmir Škorić

Hajduk se dojmio kao dobar protivnik u Ateni, no "bili" su na kraju ipak poraženi protiv AEK-a kojeg sa klupe predvodi bh. stručnjak Dušan Bajević.

AEK je poveo golom Djebboura već u 12. minuti, a nedugo nakon toga gostima je izjednačenje donio Senijad Ibričić iz penala. Grci su u nastavku došli do pobjede golovima Liberopoulosa i Scocca.

"Naš dječji vrtić bio je prenaivan u napadu i u obrani, ali to je cijena neiskustva. Igrači su odigrali dobro i nemam im što prigovoriti", kazao je Hajdukov trener Stanko Poklepović, dodavši:

"Svih 90 minuta igrali smo podjednako, ali primili smo dva jeftina pogotka. Neću komentirati suđenje, nemam primjedbi, ali mislim da je bilo zaleđe kod gola za 2:1, a i o jedanaestercu se može  raspravljati."

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.