Pola tima Mladosti bez ugovora

Problemi u Velikoj Obarskoj

Pola tima Mladosti bez ugovora

Uprava Mladosti iz Velike Obarske imat će tokom ovog ljeta dosta problema kako bi sačuvala igrače koji su u prošloj sezoni bili okosnica tima.

Klub su već napustili Filip Kostić i Vanja Zekić koji su se vratili u Srbiju. Ugovori su istekli Dušanu Hadžiću, Perici Trifkoviću, Miroslavu Jevtiću, Draganu Anđeliću, Daliboru Krezoviću i golmanu Bojanu Tripiću.

„I oni igrači koji imaju ugovore mogu potražiti novi klub. Pustit ćemo ih, ali uz obeštećenje. Razgovarat ćemo i sa igračima kojima je istekla ugovorna obaveza,“ kazao je predsjednik Borko Blagojević.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti