Policajac brutalno nokautirao navijača: U trenutku je zaboravio i kako se zove

Dobio snažan udarac

Policajac brutalno nokautirao navijača: U trenutku je zaboravio i kako se zove

E. Škorić

Meč Universitatee Cluja i Steaue odigran je jučer u 3. kolu play-offa za plasman u Prvu ligu Rumunije.

Domaća momčad slavila je s 1:0 golom Haite u 10. minuti, a a nakon ove pobjede Cluj je učvrstio treće mjesto s 47 bodova i još uvijek je u igri za prve dvije pozicije koje donose promociju u društvo najboljih rumunskih timova.

Trenutno je lider Petrolul sa 51 bodom, 48 ima Hermannstadt, a do kraja je ostalo još sedam kola i sve je još uvijek otvoreno.

Ovaj duel Cluja i Steauee obilježili su navijački neredi, te sukob pripadnika policije i navijača Steaue, koji su doputovali u velikom broju u Cluj.

Prije utakmice u centru Cluja došlo je do žestokih obračuna, a u jednom trenutku je snimljeno kako policajac nokautira navijača iz Bukurešta.

Iz policije su saopštili da ne znaju o eventualnom broju povrijeđenih navijača, ali da niko od pripadnika policije nije povrijeđen. Pokušat će se kroz razne video dokaze doći do imena osoba koje su učestvovale u neredima prije, za vrijeme i nakon utakmice.

Top Komentari

Husrefbeg22
ja ne znam zbog cega se pise tako puno u nevaznim stvarim aa pogotovo huliganima, koji samo hoce svojim glupostima skrenuti paznju na sebe.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi