Polusezonske ulaznice za utakmice FK Sarajevo od danas u prodaji

Klub sa Koševa obavještava navijače

Polusezonske ulaznice za utakmice FK Sarajevo od danas u prodaji

Polusezonske ulaznice FK Sarajevo za proljetni dio sezone 2018/2019 Premijer lige Bosne i Hercegovine su puštene u prodaju.

Jesenji dio takmičenja Bordo tim je završio na prvom mjestu kao najefikasnija ekipa ligaškog takmičenja, a u nastavku sezone slijedi veliki broj zanimljivih utakmica za izabranike Husrefa Musemića. Kupovinom polusezonske ulaznice svi navijači FK Sarajevo mogu osigurati svoje mjesto na Olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase.

Ulaznica se može koristiti jednom po utakmici i važeća je samo na ime na koje je izdata. U navedene cijene polusezonskih ulaznica nije uračunata polugodišnja članarina, a sezonske ulaznice mogu kupiti isključivo aktivni članovi FK Sarajevo.

Cijene polusezonskih ulaznica:

Tribina Sjever - 15 KM
Tribina Istok - 35 KM
Tribina Zapad - 45 KM

Populacija penzionera i RVI ostvaruje popust od 50 % za tribinu po izboru.

Redovni studenti ostvaruju popust od 50% isključivo za tribinu Zapad.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Obavezna članarina je 10 KM.

*Polusezonske ulaznice se mogu kupiti od danas u Odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo koji se sada nalazi u okviru Bordo Fan Shopa u ul. Maršala Tita 38/b svakim radnim danom od 8 do 20 sati, a subotom u terminu od 9 do 16 sati. Polusezonske ulaznice Bordo kluba važe i za sve domaće utakmice Kup takmičenja.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi