Polverino: Svjesni smo da će nas BiH napasti od prve minute

Reprezentativni veznjak Lihtenštajna

Polverino: Svjesni smo da će nas BiH napasti od prve minute

D. Kurbegović

Jedan od jedanaest profesionalnih fudbalera u timu Lihtenštajna je iv vezanjak Wolfsbergera, člana prve austrijske Bundeslige, Michele Polverino.

„Bosanci se nadaju da će nas pobijediti sutra, te da će Slovaci iznenaditi Grčku kako bi već sutra mogli slaviti odlazak u Brazil. Mi smo svjesni da nas sutra BiH napada od prve minute, ali mi ćemo pokušati iz brzih kontranapada napraviti možda neku priliku i pokušati možda postići gol. To bi svakako bio veliki uspjeh za ovu reprezentaciju, posebno nakon debakla u prvoj utakmici odigranoj u Lihtenštajnu“, kazao je Povlerino koji je pravio društvu selektoru naših sutrašnjih protivnika na zvaničnoj pres-konferenciji pred duel sa Zmajevima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti