"Pomoći ću da osvojimo novu titulu"

Diego Milito

"Pomoći ću da osvojimo novu titulu"

Edmir Škorić

Ključni igrač Intera iz prošle sezone, Argentinac Diego Milito, ističe kako će dati sve od sebe da aktuelni prvak Evrope osvoji trofej na klupskom Svjetskom prvenstvu.

Milito je golovima prošle sezone Interu donio tri velika trofeja (Ligu prvaka, Seriju A i Kupu). Ipak, argentinskom napadaču ove sezone baš i ne ide, no svejedno je obećao navijačima kako će učiniti sve da u klupske vetrine donese trofej SP-a za klubove.

"Nije bitno hoću li zabiti ja ili netko drugi, ali želim napraviti sve što je u mojoj moći da osvojimo novu titulu", kazao je Milito čiji je nastup u polufinalu protiv Seongnama pod znakom pitanja, iako on ne misli tako.

"Posve sam spreman".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti