Pomoćni trener Antalyaspora večeras prati Kvesića

Kvesić napušta Grbavicu?

Pomoćni trener Antalyaspora večeras prati Kvesića

Pomoćni trener Antalyaspora, turskog kluba čije je redove nedavno pojačao Samuel Eto'o, danas je stigao u Sarajevo.

Trener člana turske Super lige večeras će na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase" pratiti revanš susret 1. pretkola Europa lige između Željezničara i Balzana. Razlog dolaska trenera turske ekipe u Bosnu i Hercegovinu jeste nekadašnji mladi reprezentativac naše domovine i lijevi bek Plavih Josip Kvesić. 

Već neko vrijeme postoje špekulacije da bi fudbaler kluba sa Grbavice mogao preseliti u Tursku, iako su se iz Zvorničke 27 nedavno oglasili da u klub još uvijek nije stigla nijedna zvanična ponuda.

Plavi su prije nekoliko dana angažovali Dušana Mladenovića, fudbalera koji igra upravo na poziciji lijevog beka. Da li to i današnji dolazak pomoćnog trenera Antalyaspora znači da su Kvesićevi dani na Grbavici odbrojani znati ćemo vjerovatno u narednih nekoliko dana. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.