Ponizile svoje protivnice, a sada su ih navijači žestoko popljuvali: Zgrožen sam takvim ponašanjem!
Megan Rapinoe je neprimjerenom proslavom gola naljutila navijače

Navijačima je posebno zasmetala proslava kod jednog gola

Ponizile svoje protivnice, a sada su ih navijači žestoko popljuvali: Zgrožen sam takvim ponašanjem!

S. Pašalić

Ženska nogometna reprezentacija SAD-a sinoć je savladala Tajland sa čak 13:0 u prvom kolu Svjetskog prvenstva u Francuskoj.

Američke nogometašice su tako postavile novi rekord svjetskih prvenstava koji je do sada držala Njemačka koja je 2007. godine savladala Argentinu sa 11:0.

Nogometašice Tajlanda su se dobro držale u prvom poluvremenu te su primile 'samo' tri gola, ali je u nastavku uslijedila prava katastrofa.

Čak pet golova je postigla Alex Morgan za SAD, ali su navijači širom svijeta žestoko popljuvali ponašanje Amerikanki, a posebno im je zasmetao način proslave Megan Rapinoe nakon gola za 9:0.

"Samo mislim da su mogle pobijediti s malo poniznosti i milosti, a jednostavno to nisu uspjele"

"Proslava golova u kasnoj fazi utakmice je potpuno nepotrebna. Šta je to?"

"Oni su tim broj 1 na svijetu i ja sam iskreno zgrožen."

"Razumijem da postignete pogodak za bolju gol razliku, ali nema potrebe slaviti svaki gol poput kretena"

"Proslava golova (poput broja 9) u mojim ustima ostavlja kiseli okus kao i mnogima od vas. Baš me zanima da li će se neko izviniti za ovo nakon utakmice", bile su samo neke od poruka koje su ostavljali zgroženi navijači na Twitteru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi