Ponovo tonu: Partizan poražen od Spartaka

Super liga Srbije

Ponovo tonu: Partizan poražen od Spartaka

D. Vejo

Fudbaleri Partizana su u šestom kolu Super lige Srbije poraženi od ekipe Spartaka rezultatom 2:1 (0:0).

Tokom prvog poluvremena nije bilo većih prilika. Igra se svela na nekoliko pokušaja kako sa jedne tako i sa druge strane. Rezultat je nakon prvih 45 minuta glasio 0:0.

Drugi dio meča donio je potpuno drugačiju sliku nego ona iz prvog dijela. Domaćin je krenuo sa napadima, a trud se isplatio u 68. minuti meča kada Makarić dovodi Spartak u vodstvo. Ipak, crno-bijeli stižu do izjednačenja. U 79. minuti utakmice za 1:1 gol postiže Da Silva. Ali, tu nije bio kraj. Za pobjedu Spartaka pobrionuo se Milić u 82. minuti susreta.

Ovo je bio treći poraz Partizana u šest odigranih kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi