"Ponuda ima, ali nigdje ne žurim"

Semjon Milošević za SportSport.ba

"Ponuda ima, ali nigdje ne žurim"

Adnan Beganović

Iskusni stoper Semoj Milošević odlučio je napustiti redove zeničkog Čelika, no još uvijek ne zna gdje će nastaviti karijeru. 

U razgovoru sa SportSport.ba Milošević ističe da ima već nekoliko ponuda iz Premijer lige, no u isto vrijeme naglašava da ne želi žuriti sa konačnom odlukom.

"Ugovor sa Čelikom mi je istekao, tako da ću karijeru nastaviti u nekom drugom klubu. Bilo mi je lijepo u Zenici, navijači Čelika su nešto posebno i ovim putem im se želim zahvaliti. Mislim da smo mogli i bolje okončati sezonu, no šta je tu je. Život ide dalje", rekao je Milošević za SportSport.ba.

Sada već bivši stoper zeničkog premijerligaša na svom stolu ima već nekoliko ponuda, a kontaktiran je i od strane čelnika Sarajeva, kluba čije je boje također sa dosta uspjeha branio.

"Imam nekoliko konkretnih ponuda, a prije nekoliko dana kontaktiran sam od strane čelnika Sarajeva. Međutim, ne očekujem da se ponovo jave dok ne srede stanje u klubu. Dakle, ne brinem za svoju budućnost, ponuda ima ali ne želim žuriti sa konačnom odlukom", zaključio je Milošević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.