Popov novi član Blackburna

Popov novi član Blackburna

Bugarski reprezentativac i dosadašnji član bugarskog prvaka Litexa, Ivelin Popov, novi je član engleskog Blackburn Roversa.

22-godišnji napadač je prošao ljekarski pregled i još je potrebno da dobije radnu dozvolu kako bi bio u kombinacijama za sastav Sama Allardycea. Nije poznato na koliko je potpisao Popov, ali će bugarskom prvaku na ime odštete pripasti oko 3 miliona eura.

Popov ima samo 22 godine, u posljednjih pet godina je nosio dres Litexa, upisao 102 nastupa, postigao 32 gola, dok je za reprezentaciju Bugarske odigrao 15 utakmica i postigao 3 pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.