Popović: Idemo po nova tri boda protiv Borca

Teslićani dočekuju Borac

Popović: Idemo po nova tri boda protiv Borca

D. Vejo

Fudbaleri Proletera žele nastaviti pobjednički niz. Oni će u okviru 27. kola Druge lige Republike Srpske Zapad, na svom terenu u Tesliću dočekati ekipu Borca iz Kozarske Dubice.

Teslićani ove sezone nisu uspjeli da ostvare ambicije postavljene na početku iste. Ipak, posao u ligi će žele privesti kraju. U narednom meču iako imaju problema sa nedostatkom igračkom kadra, idu na pobjedu.

"Ostala su još četiri kola do kraja sezone. Snovi o ulasku u Prvu ligu pali su u vodu. Za vikend gostujemo u Kozarskoj Dubici. U gostima smo ih suviše lako pobijedili. Nadamo se i sada trijumfu kako bi sezonu mirno priveli kraju. Imamo malih problema sa igračkim kadrom što zbog povreda što kartona. Ali povrh svega, nadam se da će publika biti zadovoljna i da ćemo uknjižiti nova tri boda", zaključio je za SportSport.ba fudbaler Proletera, Nebojša Popović.

Meč se igra predstojećeg vikenda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi