Popović: Ovo nam je trebalo pred meč sa Borcem

Fudbaler Rudara nakon velike pobjede protiv Zvijezde 09

Popović: Ovo nam je trebalo pred meč sa Borcem

D. Vejo

Fudbaleri Rudara iz Prijedora jučer su ostvarili uvjerljivu pobjedu nad ekipom Zvijezde 09 u okviru 17. kola Prve lige Republike Srpske, a gdje su pred svojom publikom slavili sa velikih 5:0. 

Prijedorčani su proljeće otvorili na sjajan način te tako ostali u trci za prvo mjesto i povaratak u elitu. Trijumf od 5:0, dobra je uvertira za ono što slijedi, a to je derbi sa Velikanom iz Platonove koji je trenutno lider na tabeli sa šest bodova više od tima iz grada na Sani.

"Morali smo pobjediti ako planiramo da se borimo za prvo mjesto i povratak u Premijer ligu BiH. Kvalitetno smo otvorili utakmicu, na vrijeme postigli golove, a zatim je sve išlo kako treba. Na kraju smo zasluženo uzeli tri boda. Sada nam predstoji susret sa ekipom Borca u Banjaluci. Dobro se poznajemo i znamo šta nas čeka. Dok god postoji šansa, mi se nećemo predati", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Rudara, Mile Popović.

Utakmica između Borca i Rudara igra se narednog vikenda na Gradskom stadionu u Banjaluci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi