Popović: Sloboda je zasluženo slavila

Fudbaler Kozare nakon jučerašnjeg poraza

Popović: Sloboda je zasluženo slavila

D. Vejo

Fudbaleri Kozare iz Gradiške poraženi su jučer u okviru 15. kola Prve lige Republike Srpske na gostovanju u Mrkonjić Gradu od tamošnje Slobode rezultatom 3:1 (2:0).

Izabranici Velimira Stojnića nisu ništa mogli raspucanom domaćinu, koji je imao inicijativu tokom skoro čitavog meča. 

Svoje viđenje jučerašnje utakmice, kazao je vezni fudbaler tima iz Gradiške.

"Uslovi za igru su bili dosta teški, bilo je hladno ali to nam ne treba biti alibi, jer kako nama tako i njima. U utakmicu smo ušli loše, protivnik je držao loptu u svom posjedu tokom prvih 45 minuta i postigli nam dva, jeftina gola. Drugih 45 minuta mi smo krenuli nešto bolje, promjenili smo formaciju u igri. Iako su oni u drugom poluvremenu igrali sa igračem manje, mi nismo imali rješenje u napadu", rekao je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Aleksandar Popović.

U posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva, Kozara će na svom terenu dočekati ekipu Sloge iz Doboja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi