Popović: Spremni smo za prva tri boda

Kozara dočekuje Zvijezdu 09

Popović: Spremni smo za prva tri boda

D. Vejo

Prva liga Republike Srpske kuca na vrata, a da je tako dobro znaju i u taboru Kozare iz Gradiške.

Kao prvi protivnik u novoj sezoni timu iz grada na Savi, biti će ekipa iz Etno sela Stanišići. O očekivanjima pričao je fudbaler sredine terena crveno-bijelih.

"Očekuje nas jedna izuzetno teška utakmica. Gostuje nam ekipa Zvijezde 09, prema kojoj imamo potpuni respekt iako i oni kao i mi, imaju mlad igrački kadar. Mi se spremamo za prva tri boda u šampionatu, koji bi svakako nama, mladim fudbalerima značilo mnogo, kako na samopouzdanju tako i rezultatski. Pozivam sve navijače da dođu i da nas podrže u što većem broju", rekao je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Aleksandar Popović.

Utakmica prvog kola Prve lige Republike Srpske, između Kozare i Zvijezde 09 igra se u subotu sa početkom od 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi