Popović: Sve ćemo dati za tri boda protiv Tekstilca

Vezista Kozare optimističan

Popović: Sve ćemo dati za tri boda protiv Tekstilca

D. Vejo

Fudbaleri Kozare u sklopu 18. kola Prve lige Republike Srpske na svom će terenu dočekati ekipu Tekstilca iz Dervente.

Obje ekipe, proljećni dio šampionata otvorile su minimalnim porazom. Gradiščanci su kapitulirali u Janji kod ekipe Podirnja u 81. minuti susreta, dok je Dervenćanima presudio najmlađi član Borčeve ekspedicije Vladan Danilović u 55. minuti meča.

S toga, ovo će biti sjajna prilika kako za jedne tako i druge, da poprave utisak i osvoje prve zvanične bodove u 2017. godini. 

"Utakmica protiv Tekstilca nam je od izuzetne važnosti. Neophodna su nam tri boda. Oni su dosta iskusni, s toga očekujemo tešku utakmicu u Gradišci. Pored svega, mi ćemo dati i posljednji atom snage kako bi bodovi ostali kod kuće", izjavio je za SportSport.ba vezista Kozare, Aleksandar Popović.

Prije ovog kola, crveno-bijeli zauzimaju osmu poziciju sa 20 bodova, dok je Tekstilac petoplasirani tim sa šest bodova više.

Susret između Kozare i Tekstilca zakazan je za subotu od 14 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi