Popović: U Banjaluci želimo pružiti dobru partiju

Fudbaler Rudara o derbiju

Popović: U Banjaluci želimo pružiti dobru partiju

D. Vejo

Banjalučka publika za vikend će imati priliku da uživa u novom Krajiškom derbiju, a gdje se sastaju stari poznanici i ljuti rivali banjalučki Borac i Rudar iz Prijedora.

U tim Zlatka Jelisavca vratio se perspektivni Mile Popović koji je zbog povrede propustio prošlo kolo sa ekipom Podrinja, a gdje je njegova ekipa poražena na svom terenu sa 1:2. 

Ekipa iz grada na Sani serijom slabijih rezultata, ispustila je drugu poziciju na tabeli i tako ostala bez nade da se popne na tron i vrati u elitu.

Nije sve tako crno, vjeruju Prijedorčani u bolje dane i povratak na drugu, željenu poziciju.

"Sve je u najboljem redu. Počev od atmosfere u timu do nas igrača. Zdravi smo. Ja sam sanirao povredu koju sam imao te se nadam da ću biti u sastavu. Sve je kako treba. Treniramo dosta dobro. Nadam se da ćemo u Banjaluci pružiti dobru partiju i pokazati svima da ova bodovna razlika nije toliko realna", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Rudara, Mile Popović.

Ovaj krilni napadač, u Rudar je stigao minule zime iz gradiške Kozare.

Meč između Borca i Rudara igra se u nedjelju od 18.30 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi