Poraz fudbalera Leotara

Na pripremama u Budvi

Poraz fudbalera Leotara

D. Banović

Fudbaleri Leotara poraženi su danas u prvoj kontrolnoj utakmici u Budvi od crnogorskog prvoligaša Petrovca rezultataom 3:0.

Trebinjci su igrali u kombinovanom sastavu, a trener Spaić je šansu ukazao svim igračima, koje je imao na raspolaganju.

"Nije nam branio prvi golman Boško Milenković zbog povrede, a njegova zamjena Mladen Kukrika nije imao svoj dan. Primili smo golove u prvih dvadesetak minuta i to poslije naših grešaka. Rezultat nije pravo mjerilo odnosa snaga na terenu, ali on za mene i nije bio u prvom planu. Mnogo je važnije da su moji momci u ovoj prvoj utakmici odlično odradili onaj trkački dio", rekao je trener Dragan Spaić.

Za sad u Leotaru traže rivala za subotu ili nedelju, a 2. februara je dogovoren meč protiv Čapljine koji će se igrati u Trebinju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.