Poraz Panioniosa, Cocaliću 90 minuta

Fudbalsko prvenstvo Grčke

Poraz Panioniosa, Cocaliću 90 minuta

Adnan Beganović

U tri današnje utakmice 13. kola fudbalskog prvenstva Grčke postignuto je pet golova. Panathinaikos je rezultatom 2:0 svladao Panserraikos, Panionios je na svom terenu s minimalnih 1:0 poražen od Kerkyre, dok su Iraklis i Ergotelis podijelili bodove (1:1).

Panionios, momčad za koju nastupa nekadašnji igrač Željezničara, poražen je pred svojim navijačima. Kerkyra je slavila golom Flavinha, a Cocalić je na terenu proveo svih 90 minuta.

U duelu Iraklisa i Ergotelisa nije bilo pobjednika (1:1). Gosti su poveli u 38. minuti golom Romana, da bi bod domaćinu donio Lima u 52. minuti.

Panathinaikos je rutinski došao do bodova u duelu sa Panserraikosom. U pobjedi od 2:0 strijelci za Panathinaikos bili su Boumsong u 16., te Cisse u 69. minuti utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.