Poraz Šišmiša u San Sebastianu

Poraz Valencije

Poraz Šišmiša u San Sebastianu

Midhat Šljivak

Fudbaleri Real Sociedada pobjedom su okončali sezonu u špankoj Primeri. Baskijski tim je s minimalnih 1:0 savladao ekipu Valencije na svom Anoeta stadionu.

Bio je domaći tim bolji u ovom susretu i na kraju su sasvim zaluženo došli do tri boda. Nakon što je prvo poluvrijeme okončano bez golova, u nastavku je postignut jedini gol na susretu.

Igrala se 64. minuta kada sjajno ubacivanje Xabi Prieta koristi Antoine  Griezmann koji je u padu pogodio mrežu Diega Alvesa za vodstvo Sociedada od 1:0.

Taj gol će se ispostaviti i kao konačan rezultat ove utakmice, te je tako tim iz San Sebastiana okončao sezonu sa 47 osvojenih bodova.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.