Poraz Željezničara B u Hrasnici

Famos slavio protiv Plavih

Poraz Željezničara B u Hrasnici

M. Šljivak

B tim sarajevskog Željezničara poražen je u prijateljskom susretu od Famosa u Hrasnici rezultatom 1:0.

Bio je ovo meč u kojem su se rezerve Plavih ispromašivale i na kraju su doživjeli minimalan poraz.

Nikolić je u sedmoj minuti imao odličnu šansu. Izašao je sam pred golmana domaćeg tima, ali je ovaj odlično odbranio, baš i kao udarac Šehića tri minute kasnije.

Zatim su prijetili Beganović i još dva puta Šehić, dok su kod Famosa Kreho i Nezić imali dobre prilike, ali se na vrijeme otišlo bez golova.

Šubo je otvorio nastavak velikom šansom za Željezničar, ali je lopta izbačena s gol-linije. Uzvratili su domaći potom preko Pleha, ali je Karavdić sjajno odbranio.

Potom je dva puta pokušao Nikolić, ali je bio neprecizan, da bi u 73. minuti domaći došli do gola. Pogodio je Repuh za prednost od 1:0.

Do kraja još neokliko dobrih prilika  za Željezničar. Hrvanović i Nikolić su imali fantastične šanse za gol, ali ih nisu iskoristili i ostalo je 1:0 za Famos.

Prijateljski meč:

Famos - Željezničar B 1:0

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željo je počeo u sastavu: Bobić – Tukić, Selak, Kurtović, B. Šehić – Marković – Hrvanović, Šubo, Beganović, Bekrić – Nikolić. U drugom poluvremenu u igru su ušli: Hukelić, Mašić, Pirić, Tahbaz i Karavdić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi