Porazi Višćinog Buyuksehira i Jahićevog Karabukspora

Loš dan za bh. internacionalce

Porazi Višćinog Buyuksehira i Jahićevog Karabukspora

Adnan Beganović

U okviru turske Super lige danas su odigrana četiri susreta 3. kola, a klubovi naših inetrnacionalaca Edina Višće i Sanela Jahića, Buyuksehirspor i Karabukspor su pretrpjeli poraze.

Buyuksehirspor, za kojeg je Višča igrao prvo poluvrijeme, kod kuće je s minimalnih 1:0 poražen od Antalyaspora, a jedini pogodak na utakmici postigao je Promise u 10. minuti.

Karabukspor pred domaćim navijačima nije uspio pružiti ozbiljniji otpor favoriziranom Besiktasu, koji je slavio sa 3:0. Dva pogotka za Besiktas postigao je Fernades, dok se jednom u listu strijelaca upisao Boral.

Kayserispor i Akhisar Belediye su podijelili bodove (1:1), dok je Kasimpasa na gostovanju sa ubjedljivih 3:0 savladala Elazigspor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.