Pored imena samo nule: Fantomsko pojačanje Arsenala

Nije se proslavio

Pored imena samo nule: Fantomsko pojačanje Arsenala

A. Čaušević

Kraj juna se bliži, a samim tim i istek ugovora mnogim igračima. Kako sada stvari stoje upitno je da li će mnogi imati pravo nastupa u julu. 

Portugalac Cedric Soares će se prema svemu sudeći ispostaviti kao fantomsko pojačanje Arsenala jer će pored imena ovog defanzivca biti samo nule.

Soares je u Arsenal stigao zimus na posudbu iz Southamptona, ali zbog povrede koljena nije upisao niti jedan nastup u tri različita takmičenja.

FIFA je preporučila klubovima da pokušaju dogovoriti s igračima produženje posudbe ili ugovora, ali kako stvari stoje to sa Soareseom neće biti slučaj.

Soares ima još dvije sedmice da pokuša postići dogovor s Arsenalom i obnovi ugovor do kraja sezeone. Ipak, trenutna situacija ne djeluje optimistično.

Razlog zašto će teško doći do takvog scenarija jer 28-godišnjak ne želi rizikovati povredu i tako eventualno spriječiti transfer u neki drugi klub.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi