Poredite rezultate dva kluba!

Novi servis na SportSport.ba:

Poredite rezultate dva kluba!

SportSport.ba

U završnici fudbalske sezone 2009/2010 predstavljamo vam novi servis portala SportSport.ba – poređenje dva kluba. Klubove možete porediti u aktuelnoj sezoni, kroz istoriju ili u zadanom periodu.

Koji klub je od nastanka Premijer lige BiH postigao najviše golova? Koliko golova po susretu prima Željezničar? Ko je u istoriji PL BiH imao više pobjeda – Široki Brijeg ili Zrinjski? Koja je najveća pobjeda Sarajeva od nastanka lige? Koliko prosječno golova postiže Slavija u duelima sa Veležom? A u 1. Ligi FBiH? Koliko ukupno pobjeda je imao Rudar iz Kaknja?

Sve to i još mnogo više, sada možete saznati iz direktnog poređenja klubova na portalu SportSport.ba. Kliknite OVDJE da uporedite velike rivale FK Sarajevo i FK Željezničar kroz istoriju PL BiH ili odaberite tabelu Premijer lige BiH a onda u koloni H2H (krajnja desna) odaberite dva klub koja želite uporediti. Prvi prikaz je u aktulnoj sezoni, ali u meniju možete odabrati i kompletnu istoriju lige, ili poređenje za period po vašem izboru.

Servis poređenja klubova još uvijek je u testnoj fazi i trenutno je aktiviran samo za fudbalsku Premijer ligu BiH, 1. ligu FBiH i djelomično 1. ligu RS. Ostale lige očekujte uskoro. Ukoliko primjetite grešku, prijavite je na [email protected]. Svoj komentar i sugestije ostavite na našem FORUMU.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.