Portsmouth duguje Grantu 166 hiljada funti

Portsmouth duguje Grantu 166 hiljada funti

Izraelski stručnjak i trener našeg Asmira Begovića Avram Grant, od 7. oktobra 2009. sjedi na klupi Portsmoutha i do sada je primio samo jednu platu, piše News of the World.

Grant je od Paula Harta preuzeo mjesto trenera, a engleski mediji navode kako Pompey duguje Izraelcu najmanje 166.500 funti na ime neisplaćenih plata.

Isti izvor saznaje da klub od oktobra nije platio usluge ketering-agencije koja u klub dostavlja hranu za fudbalere, ali i da prvoj ekipi i dalje plaća smještaj u luksuznim hotelima iako članovi klupske radne zajednice nisu primili nekoliko plata.

Trener Grant potpisao je trenerski ugovor na godinu dana, koji mu garantuje platu od milion funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.