Portsmouth prodaje sve igrače

Portsmouth prodaje sve igrače

Edmir Škorić

Britanski Mirror javlja kako su čelnici Portsmoutha faksom obavijestili ostale klubove u ligi o prodaji svih igrača.

Naime, poznato je kako se Portsmouth nalazi u veoma teškoj financijskoj situaciji, a to se osjetilo i na rezultatima, pa će popularni Mornari naredne sezone nastupati u rangu niže. Jedina pozitivna stvar je igranje finala FA Kupa protiv Chelsea.

Navodno su sa Fratton Parka na adresu svih ostalih engleskih klubova uputili faks, sa obaviješću kako su svi igrači kluba na prodaju.

Osim toga, kompletna momčad može se kupiti za 30 miliona funti, uključujući i Kevin-Prince Boatenga koji košta 5 miliona te branič Tal Ben Haim tri miliona. Osim toga, tu je i David James, koji je slobodan igrač, iako Mirror nagađa kako u Portsmouthu žele tri miliona funti za iskusnog vratara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.