Portugalac Liedson u Corinthiansu

Portugalac Liedson u Corinthiansu

Edmir Škorić

Brazilski Corinthians doveo je veliko pojačanje. Riječ je o 33-godišnjem portugalskom reprezentativcu Liedsonu.

U klub iz Sao Paula, u kojem igraju Roberto Carlos i Ronaldo, Liedson će stići u naredni ponedjeljak, nakon što u subotu odigra posljednju utakmicu u dresu Sportinga.

Liedson je za lisabonsku momčad odigrao 213 prvenstvenih utakmica i pritom postigao 114 golova. Recimo da je prije Sportinga igrao upravo u Corinthiansu.

Dosad je odigrao 14 utakmica za Portugal, a između ostalih i dvije protiv Bosne i Hercegovine u doigravanju za odlazak na SP u Južnu Afriku. Tada, nažalost, nismo imali sreće pod vodstvom selektora Ćire Blaževića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti