Posjetite Rostovo i etno selo Babići
Kućice u etno selu Babići

Nagradna igra: Nezaboravan vikend za dvoje!

Posjetite Rostovo i etno selo Babići

Sponzorski tekst
Teme:

SportSport.ba i Etno selo Babići pozivaju Vas na nezaboravan vikend u izvornom bosanskom ambijentu. Osvojite vikend za dvoje učešćem u našoj nagradnoj igri!

Posjetite Rostovo u blizini Bugojna, opustite se i jednostavno uživajte.

Kako učestvovati?

Sve što trebate uraditi da biste učestvovali u našoj nagradnoj igri i stekli mogućnost da osvojite nezaboravni vikend za dvije osobe u Hotelu Rostovo je:

1. Uslikajte se ispred ekrana na kojem čitate SportSport.ba
2. Postavite sliku na Facebook i tagirajte sebe i osobu sa kojom želite provesti vikend na Rostovu
3. Postavite tu sliku na wall naše grupe

Tri jednostavna koraka do fantastričnog odmora u prelijepom ambijentu Rostova.

Nezaboravne gastro večeri u Hotelu Rostovo

Etno selo Babići i hotel Rostovo Vas pozivaju da dođete i uživate u tematskim gastro večerima koje organiziramo samo za Vas. Tematske večeri će se održavati subotom. Ribarska večer, Večer zdrave hrane i vegeterijanskih specijaliteta, Lovačka večer te Večer sevdaha i bosanskih specijaliteta su nazivi gastronomskih doživljaja koje možete očekivati. Ova zabavna događanja će biti organizirana u prekrasno uređenom ambijentu restoranu hotela Rostovo, a svako od njih biti će popraćeno prigodnom muzikom u živo te specijalitetima iz naše kuhinje po promotivnim cijenama.  Hotel Rostovo i Etno selo Babići Vam žele ponuditi nešto sasvim novo, posjetite nas i budite dio naših nezaboravnih događanja.

Večer zdrave hrane i vegeterijanskih specijaliteta - 20.08.2011.

Zdrav život se veže uz zdravu prehranu i boravak u prirodi. Hotel Rostovo Vam omogućuje oba iskustva na večeri zdrave hrane i boravkom na zračnim banjama. Na nadmorskoj visini od 1160 metara, i uz zdravu hranu osjećati ćete se preporođeno, nakon samo nekoliko sati boravka na prirodnom lječilištu. Za bolju rehabilitaciju preporučujemo boravak od minimalno tjedan dana uz svakodnevne šetnje prirodom i konzumiranje domaće kuhinje iz bogate ponude hotela.

Na meniju za večer zdrave hrane i vegeterijanskih specijaliteta naći će se jela od kukuruzne krupice, heljde i soje uz čistu izvorsku vodu sa obližnjeg izvora. Glazba uživo će upotpuniti događaj i omogućiti zabavu do kasnih sati.

Lovačka večer - Otvaranje sezona lova - 27.08.2011.

Područje oko Rostova je poznato lovište još od vremena kada je Tito sagradio svoje vikendice i napravio svoje lovište. Lovci godinama znaju zašto je ovo mjesto posebno. Saznajte i Vi na lovačkoj večeri koja će uz jela od divljači i glazbu dočarati ugođaj lovačkog druženja na planini.  

Na meniju su gulaši i odresci od divljači te uz vino naših partnera predstavljaju jedinstveni gastronomski doživljaj u srcu Bosne.

Večer sevdaha i bosanskih specijaliteta - 03.09.2011.

Bosna ne bi bila to što je da nije sevdaha i gastronomskih specijaliteta, a prije svega dobrih ljudi. Osjetite čari Bosne i počastite se najboljim jelima iz ovih krajeva. Uz sevdah i glazbu uživo zabava je garantirana. Naši djelatnici će se potruditi da uz odličnu atmosferu sevdaha i hrana bude još bolja te Vama pruži jedinstveni osjećaj ovih krajeva.

Svaka od navedenih gastro večeri u svojoj ponudi ima živu muziku, a hrana se nudi po promotivnim cijenama.

Ukoliko poželite produžiti svoj boravak i prenoćiti na Rostovu, nudimo Vam smještaj također po promotivnim cijenama. Promotivna cijena je za dvije osobe u dvokrevetnoj sobi po cijeni za jednu osobu.

Pozivamo Vas i garantiramo nezaboravan provod. Na Vama je samo da dodjete opustite se i jednostavno uživate.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.