Posljednja ponuda Rome za De Rossija

Uzmi ili ostavi

Posljednja ponuda Rome za De Rossija

Italijanski prvoligaš, Roma, poslao je posljednju ponudu Danieleu De Rossiju, da produži ugovor sa klubom, prenosi Sky Sport 24.

Vezni fudbaler Rimljana i Italijanske reprezentacije, ugovor sa Vučicom ima do kraja sezone, a do sada klub i De Rossi nisu uspjeli pronaći zajednički jezik oko produženja ugovora, što bi možda moglo značiti da će De Rossi, koji je smatran za legitimnog nasljednika Francesca Tottija, napustiti klub.

Sportski direktor Rome, Franco Baldini, navodno je imao sastanak sa De Rossijevim agentom jučer i ponudio je petogodišnji ugovor vrijedan šest miliona eura po sezoni.

Nedavno su se pojavile špekulacije da bi se u cijelu priču mogao umješati i Manchester City sa bogatom ponudom, ali se ipak očekuje da De Rossi produži ugovor sa Vučicom, za koju je debitovao još 2001. godine i odigrao preko 350 utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.