Posljednja večera Morattija i Mourinha

Interu 16 miliona eura na ime obeštečenja

Posljednja večera Morattija i Mourinha

Adnan Beganović

U vili predsjednika Intera sinoć su prema pisanjima talijanskih medija posljednji put večerali kao predsjednik i trener, Massimo Moratti i Jose Mourinho.

"Naš je odnos završen", navodno je rekao predsjednik Intera talijanskim medijima, a Mourinho je nakon večere izjavio:

"Bilo je doista ugodno večerati sa predsjednikom."

Talijanski mediji tvrde da je portugalski stručnjak tokom večere cijelo vrijeme bio na vezi sa svojim menadžerom koji u Madridu zaključuje posljednje detalje četverogodišnjeg ugovora.

Također se navodi da će Real na ime obeštečenja Interu platiti 16 miliona eura, mada Moratti tvrdi da na večeri nije bilo razgovora o tome.

"Nismo razgovarali o odšteti, niti o sličnim stvarima", rekao je talijanskim medijima Moratti.

Bilo kako bilo, Mourinho odlazi iz Intera kao veliki pobjednik, a kako se sada čini, njegov novi zadatak biće vratiti Real na staze stare slave.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije